Suntuubi-palvelussa käytetään evästeitä. Palvelua käyttämällä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää. OK

 


Tervetuloa Lehtovaaran Ratsutilalle!

"Syksy on saapunut maalaamaan Lehtovaaran Ratsutilan tilukset ruskan värikkäisiin sävyihin. Kirpeät kelit ovat saaneet nelijalkaiset asukit kasvattamaan paksut talvikarvat, joiden puunaamiseen hoitajat saavat kuluttaa kolmesti enemmän aikaa mitä aikaisemmin."

Lehtovaaran Ratsutila on marraskuussa 2017 alkunsa saanut täysin piirretty virtuaalitalli. Kaikki tapahtumat ovat mielikuvituksen tuotetta, eivätkä liity millään tapaa tosielämän tapahtumiin. 

Toiminta on monipuolista: suuressa osassa pyörii tuntitoiminta, hoitajat ja yksityishevosten majoittaminen. Ohella tapahtuu satunnaista kasvatusta, kisoja, avoimia valmennuksia tapahtumia ja leirejä. Ratsastuskoululla on myös joulukuussa alkunsa saanut oma ratsastusseura.

Tervetuloa mukaan, 
   - Riri ja tallipoppoo

UKK  ♦  Foorumi


Viimeeksi päivitetty: 23.10.2018
 

Uutisia Lehtovaaran Ratsutilalta

 22.10.2018 // Halloweenin pukuratsastuskilpailu kutsu foorumilla talliporukalle

 03.8.2018  //  Muskalle, Ruusalle ja Sotilaalle pääkuvat

 30.7.2018  //  Hoitajahaku on nyt kiinni ja kaikki viisi hevosta saivat omat hoitajansa. Rassen toiseksi hoitajaksi pääsi Oona, Vallun hoitajaksi valittiin Minttu, Nadalle Sara, ja Reiskalle 2. hoitajaksi Camilla. Tervetuloa mukaan!

 17.7.2018  //  Ensimmäinen hoitaja kesän hoitajahausta on valittuna: tervetuloa Ra´le hoitamaan issikkatamma Muskaa Lehtikseen!

 13.07.2018  //  Syksyn tunneille ilmoittautuminen on auki foorumilla - klik. Kaikilla tunneilla on yhä tilaa. Vanhat tuntilaiset voivat halutessaan siirtyä tasolta toiselle, jos kuittaukset ovat kohdallaan. Saimme talliimme  uuden tallityöntekijän joka oppisopimuksella opiskelee ratsastuksenohjaajaksi ja tulee näkymään myös Lehtiksen tunneilla: toivotetaan tervetulleeksi Heli !

 12.07.2018  //  Ensimmäisiä leirikuvia yleisleiriltä julkaistu foorumilla! Loput seuraavat perässä... 

 10.7.2018  //  Uusi hevoslistaus ja uusia pääkuvia hevosille! Sivut ovat taas pienen fiksailun alla, joten "häiriöitä" voi esiintyä suunnalla jos toisella...

 09.07.2018  // Menneen viikon aikana talliimme muutti uusi yksityinen hevonen; Silvia omistajansa Aino-Kaisan kanssa, lämpimästi tervetuloa Lehtikseen! Epäaktiivista talliporukkaa karsittu pois hevosineen päivineen niin kauaksi aikaa, että porukka ilmoittautuu Rirille jotakin kautta. Myös tallimestarimme Jesse joutui jättäytymään pois hommastaan työkiireiden ja ulkomaille muuttamisen vuoksi; onnea jatkoon!

 06.07.2018  //  Ensimmäinen leiri on takana päin ja seuraava on suunnitteilla heinäkuun loppupuolelle. Luvassa on esteleiri, joten pysykää kuulolla! Viime kuun loppupuolella talliin saapui myös uusi arabitamma Nada.

 07.6.2018 // Lehtiksen heppojen laidunkausi on alkanut eilen, keskiviikkona 6.6. Muistathan varata tarpeeksi aikaa hevosen hakemiseen kauempaa tunneille mentäessä? Laidunlohkojen populaatiosta lisää infoa täältä. Epäaktiiviset tuntilaiset karsittu tuntilistoilta pois -> Rirille viestiä, jos olet listalla ja palaamassa kuittailemaan.

 23.5.2018 // Hevosien sivut alkaneet saamaan uutta ulkoasua! Rimpu ja Fiona ovat saaneet uudet rakennekuvat ja lähes valmiit sivut. Sivujen ulkoasu muuttunut väreineen, foorumilla kanssa muutoksia. Banneri tulee vaihtumaan... :D

21.5.2018 // Talliin muutti vastikään Ida Omppu-varsan kanssa. Donnan entinen hoitaja Fanni lopetti ja Allun kanssa tammaa ryhtyi hoitamaan Elias, tervetuloa kummallekin uudelle Lehtisläiselle! Tuntiryhmiä kehitteillä lisää suuren kysynnän vuoksi ja ryhmäkokojen pienentämiseksi T2 ja T3 tuntejen osalta. Suunnitteilla laidunpaikkoja tallin ulkopuolisille hevosille aikavälillä kesäkuu-elokuu, sekä kesätyöntekijän "palkkaamista" tallille.

 16.5.2018 //  Tallilaisten kuvat alkavat päivittymään hiljalleen uuteen, png -muotoiseen henkilökuvaan. Sitä mukaan kun tallilainen saa luotua itselleen foorumille kaappinsa, alkavat sisällöt myös siirtymään sinne pois sivuilta!

 15.5.2018 // Viikonloppuna talliin tupsahti kaksi pientä varsaa Juulille sekä Ellenille! Kesäkauden tunnit alkoivat myös pyörimään tänään T1 tunnin parissa. Tästä se lähtee!

 12.5.2018 //  Tunnit tulevat starttaamaan heti ensi viikolla, joten pysykää kuulolla! Kaappisysteemiin tuli muutos: nyt kaapit ovat kaikkien itse muokattavissa foorumilla tallituvan sijaan. Käykää luomassa omat, persoonalliset kaappinne!

11.5.2018 // Uusia tuulia tallilla! Seera ryhtyi hoitamaan Peikko-oria ja Adelie Ringo-ponia, jonka hoitamisen Taiga päätti lopettaa taukonsa päätteeksi. Cassandra toi talliin uuden poninsa Vertin yksäripuolelle, jota näemme myös joskus tunneilla.

 6.4.2018 // Uusi ulkoasu on työn alla. Sivut voivat olla hyvin sekaiset, sillä koodailu on yhä harvinaisen pahasti kesken. Tavoitteena on saada hevosten sivut muokatuksi uuteen kuosiin, sekä sivuja on muutenkin tarkoitus ruotia radikaalisti selkeämpään ja simppelimpään suuntaan. Koitetaan saada homma toimimaan mahdollisimman nopeasti!

 5.4.2018 // Kuukauden tallilaisen tittelin kahmaisi maaliskuulta itselleen oikeutetusti Cassun hoitaja Cassandra! Isot onnittelut saavutuksestasi koko talliporukalta <3

1.4.2018 // Tie Tähtiin 2018 -kilpailun toisen osakilpailun tulokset Yläkokon Ratsastuskoululta tulivat. 60cm luokassa Zaida ja Fosse hyppivät tiensä sijalle 3, Cassandra ja Cassu taasen sijalle 6. 80cm luokassa Kookos nappasi voiton Ashrikilla, Veronica Sotilaan kanssa sijalla 5, Aleksandra Juulilla sijalla 6, Iiris Ruusalla sijalla 8, Fanni Donna kanssa sijalla 17, Emilia Nallella sijalla 20, Jenni Reiskalla sija 22 ja Frida Breezen kanssa sijalla 25.

Uusimmat kuvat

     
  manu_vincent1 poppis_sotilas
  tytot allu&donna

Pitämällä hiireä kuvan päällä ilmestyy selitykset kuvasta
Kuvaa klikkaamalla sen ilmestymispaikkaan

 

 

Linkit ja yhteistyöt

  Yhteistyössä:

  Klinikkamme on Auralammen hevosklinikka
  Tallin varusteet: Mestyn Varuste & Equestrian Pro
  Listattuna: Finlandia & ensemble

Suosittelemme

 

Tutustu myös näihin linkkeihin!

  • KESKUSTA - virtuaaliharrastajien yhteinen foorumi
  • VRL - virtuaalinen ratsastajainliitto
  • VPA - villeihin painottuneet

Lehtovaaran Ratsutila on virtuaalitalli

 

©2018 Lehtovaaran Ratsutila - suntuubi.com