Suntuubi-palvelussa käytetään evästeitä. Palvelua käyttämällä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää. OK

 

Lehtovaaran Ratsutilan toiminta

Talli tarjoaa kävijöilleen ja vieraille laajan skaalan toimintaa: vaikka pääasiassa tarjonta on kovinta hoitajien, tuntien ja yksityisten majoittamisen kohdalla, on tarjolla tapahtumia myös valmennusviikonloppujen parissa, sekä kisarupeamien. Jonkin verran tallilta lähtee maailmalle satunnaisesti myös pieniä kasvatteja, jotka pääsevät kokeilemaan omia siipiään maailmalla.

Sivulla pääset tutustumaan paremmin tallin tarjoamaan toimintaan aina kilpailuista ja tunneista pienien varsojen kasvattamiseen.
 

 

HOITAJATOIMINTA

lallala

KILPAILUT

Lehtovaaran Ratsutilalla on loistavat puitteet suurempienkin kisojen järjestämiseen, joita myös tallilla tasaiseen tahtiin on. Kilpailut pyörivät pääasiassa villeinä este- ja koulukilpailuina, joihin ovat tervetulleita kaikki osallistumaan.

MENNEET KILPAILUT

tammikuun kisaviikonloppu 27-28.01.2018 kutsu & tulokset
avajaiskilpailut 24-26.11.2017 kutsu / tulokset

VALMENNUKSET TALLILLA

LLALA

YKSITYISHEVOSIEN MAJOITTAMINEN

Lehtovaaran Ratsutila majoittaa tiloihinsa myös yksityisiä hevosia ympärivuotisesti asumaan joko keväällä valmistettuun pihattoon tai talvella -17 remontoituun talliin. Yksityishevosen kanssa saat käyttää vapaasti kaikkia tallin tarjoamia tiloja, palveluja ja toimintaa mielesi mukaan, tosin antaen ensisijaisesti toimintatilaa tuntilaisille ja ratsastustunneille.

Foorumilla on erikseen vapaiden karsinapaikkojen topa auki, jos vapaata tilaa löytyy. Otamme myös jonoon mahdollisesti porukkaa odottamaan mahdollista vapaata tilaa. Karsinapaikat eivät välttämättä aina ole ajan tasalla, joten kysellä kannattaa vieraskirjan puolella, keskustassa @Riri tai sähköpostin kautta vrt.riri@gmail.com

KASVATUS

Nimi Syntymäaika Rotu Emä Isä
o. Hämärävoitto 17.03.2018 suomenhevonen Tarun Huippu Hämärämies
         

 

©2018 Lehtovaaran Ratsutila - suntuubi.com