Suntuubi-palvelussa käytetään evästeitä. Palvelua käyttämällä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää. OK

                             >> joulukuun hoitajahaku: itsellesi aikainen joululahja?
                             >> vapaana 1 paikka yksityishevoselle


SUURI JOULUSEIKKAILU - joulukalenteri 2017

Toiminta

Lehtovaaran Ratsutila painottaa monipuoliseen toimintaan. Pyrimme järjestämään suurilta osin etenkin hoitajatoimintaa: kaikille hevosillemme etsitään täysiaikaista hoitajaa touhuamaan hevosen kanssa. Lisäksi tallista löytyy karsinatilaa muutamille yksityishevosille, jotka omistajineen pääsevät osallistumaan tallin tapahtumiin, kisoihin, tunneille sekä valmennuksiin. Siitä pomppaammekin jo seuraavaan, eli tapahtumiin. Niitä löytyy kausittain erilaisia. Kisoja järjestetään mahdollisuuksien mukaan. Tuntitoiminta pyörähtelee pian käyntiin, sekä tallillamme käy valmentaja säännöllisesti pitämässä valmennuksia. Satunnaisesti tallilla voi nähdä myös pieniä varsoja kirmaamassa ja maailmaan tutustumassa oman äitinsä kanssa!

❅ Hoitajatoiminta

Hoitajatoiminta on Lehtovaaran Ratsutilan toiminnan ehdoton kulmakivi. Päälähtöisesti hoitajaa haetaan Lehtiksen jokaiselle hevoselle: jokainen hoitaja saa aluksi yhden hoitohevosen ja jokainen hevonen yhden hoitajan. 

Hoitajan tehtäviin kuuluu hevosen perustarpeiden huoltaminen: harjaus ja muu puunaus, karsinan siivoaminen, varusteiden huoltaminen, liikuttaminen ja avustaminen tunneilla.

Hoitajat saavat itselleen oman kaapin, jonne kirjataan ylös olennaisia tietoja. Jokainen hoitaja saa myös oman kuvan käytettäväkseen chatissa ja foorumilla. Heillä on mahdollisuus suorittaa erilaisia merkkejä, tavoitella kuukauden tallilainen -titteliä, sekä osallistua tallin tapahtumiin!

Lehtisläisen käsikirja  ❅  merkit  ❅  kuukauden tallilainen

 

❅ Yksityishevosten majoittaminen

Lehtovaaran Ratsutilalle on mahdollisuus tuoda mukanaan oma rakas hevosystävä maksua vastaan. Tällä hetkellä tallilta löytyy 6 karsinaa varattuna varta-vasten yksityisille hevosille. Karsinat sijaitsevat omalla käytävällään, jolloin niillä on hieman rauhallisempi olla muulta vähäiseltä hälinältä ja hulinalta. Yksityishevosten omistajilla on oikeudet lähes kaikkeen samaan, mitä hoitajilla: he saavat osallistua tunneille, valmennuksiin, kisoihin ja tallin tapahtumiin - osallistuminen toimintaan olisi enemmän kuin vain suotavaa yksäreiden omistajilta. 

Ainoa kriteeri tallille tuotavilla hevosilla on se, etteivät ne ole vaarallisia. Pientä luonnetta saa olla, mutta yksikään hevonen ei saisi aiheuttaa tahallista/välintöntä vaaraa tallin henkilökunnalle.

Majoitusvaihtoehtoja löytyy kolmea erilaista, joihin pääset tutustumaan tarkemmin täällä

Yksityisten karsinapaikkaa haetaan foorumilla, aina kun sille on olemassa aihealue auki. Vapaista paikoista ilmoitetaan aina!

 

Lehtiksen tapahtumat

Lehtiksessä pyritään järjestämään kausittain aktiivisesti erilaisia tapahtumia tallin omalle porukalle. Kaikki pikkujouluista kisaviikonloppuihin ja synttäripippaloihin kuuluvat tähän kategoriaan: jokaiselle löytyy varmasti aina jotakin mielenkiintoista tekemistä tai odotettavaa!

Taphtumista infotaan aina etusivun ilmoitustaululla!
 

Tapahtumakalenteri ❅ Tapahtuma-arkisto 

 

❅ Kilpaileminen

Lehtovaaran hoitajilla on mahdollisuus kilpailla omalla hoitsullaan aktiivisesti sekä tallin omissa kilpailuissa, että myös tallin ulkopuolella. Ulkopuolisiin kisoihin on aina tärkeä varmistaa Ririltä lupa osallistumiseen!

Lehtis järjestää kausittain mahdollisimman aktiivisesti pääasiassa villejä kilpailuja, joihin on kutsun mukaan tervetulleita tallin oma porukka ja ulkopuoliset osallistujat.

 

 

 

©2017 Lehtovaaran Ratsutila - suntuubi.com