Suntuubi-palvelussa käytetään evästeitä. Palvelua käyttämällä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää. OK

 

Tallitupa

"Saila istuu tallituvan pöydän ääressä kahvikupin kanssa juttelemassa Merrun kanssa mitä luultavimmin Ruttu-Ruubenista ja kisailusta ruunan kanssa kun Allu tupsahtaa paikalle etsimään ratsastuskypärää nimellisestä kaapista. Tallituvassa tuoksuu halpa pizza mitä Jesse mässyttää yhdessä koiransa Ninjan kanssa nahkaisella sohvalla. Joku - luultavasti Jesse - oli aiemmin käynnistänyt myös taustalla soivan radion."

Tervetuloa tallituvan syövereihin! Tuvasta voit varmasti löytää ahkeria hoitajia ja yksityisten hevosten omistajia makaamasta sohvalta, juomasta kahvia kuin viimeistä päivää kesken pitkän tallipäivän tai juoruamasta tallin ulkopuolisen elämän suhdesotkuista. Sen lisäksi saatat löytää jotain oikeasti hyödyllistäkin. 
 

Sääntöjä & ohjeita   x   Merkit   x   Tallilaisten kaapit   x   Talliporukan keskustelualue
               << Hoitajien tehtävät >>                                                    Tutustu talliporukkaan! >>

Tapahtumia ja toimintaa kaikille

Nyt kesäaikana Lehtovaaran Ratsutila tulee pursuamaan tapahtumaa pääasiassa talliporukalle, jonkin verran myös ulkopuolisille. Tarkoitus on pitää runsaasti valmennuksia, kivoja tapahtumia, ratsastustunteja, ratsastuskisoja sekä kesäleirejä 1-3 kappaletta osallistujamäärän mukaan. Oikealla puolella on tapahtumakalenteri, jossa on kesän tapahtumia kuukausittain näkyvissä. Tapahtuman saat selville viemällä hiiren päivämäärän päälle. Tapahtumaan tai tapahtuman sivuille pääset klikkaamalla päivämäärää.

Kalenteri pyritään päivittämään viimeistään kyseisen kuukauden alussa. Tapahtumat voivat muuttua kuukauden aikana!

Kesäkuun tapahtumakalenteri

ma ti ke to pe la su
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30  

Vanhat tapahtumakalenterit >

Kuukauden tallilainen huhtikuu 2018

Toukokuun kuukauden tallilaisen tittelin kahmaisi haltuunsa oikeutetusti yksärinomistajamme, sinihiuksinen Julle! Tuhannetta kertaa mainittuna on merkintöjen kirjoitusasu kehittynyt silmissä kuluneiden kuukausien aikana ja merkintöjä arjesta Hoon kanssa onkin ollut ilo lukea tasaiseen ja aktiiviseen tahtiin: suuri plussa tulee myös ahkerasta piirtämisestä. Jullen taideteoksia kun saammekin ihailla harvasen päivä foorumilla! Julle on aktiivinen myös juttelemaan talliporukan kanssa foorumilla.

Palkinnoksi saat toivekuvan, jonka idean voit esittää yksityisviestillä!

siirry tarkastelemaan "kuukauden tallilainen" arkistoa >>
 

 

 

©2018 Lehtovaaran Ratsutila - suntuubi.com