Suntuubi-palvelussa käytetään evästeitä. Palvelua käyttämällä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää. OK

 

Tallitupa

Tervetuloa uppoutumaan tallituvan syövereihin! Paikalta löytät lähes aina varatun vihrepintaisen ja hieman rähjääntyneen sohvan, jonka takana seinällä on jos jonkinlaista heppajulistetta ja ruusukkeita kaikissa mahdollisissa väreissä. Puupöydällä on pitkät puutuolit ja pöydältä itseltään löytyy kasapäin arkistojen kätköistä kaivettuja Hevoshulluja ja Equestrian PRO:n tuotekuvastoja... Yksittäisestä tiskialtaasta voi löytää tyhjän lasin likoomasta ja viereisesta kahvinkeittimestä muutaman tipan kahvia. Jääkaappi onkin täynnä mitä erikoisempia ruokia. Välttämättömyyksien lisäksi tallituvasta löytyy lähes aina joku lehtisläinen taukkoa viettämässä!
 

Sääntöjä & ohjeita | Merkit | Kaapit | Talliporukan keskustelualue | Hoitajien tehtävät | Tutustu talliporukkaan! 

Tapahtumia ja toimintaa syksyn iloksi

Syksyn tullen tunnit pyörivät viikoittain foorumilla ja kesän riennot ovat takana päin. Syksyn pimeyden armoille ei ole kuitenkaan tarvetta antautua täysin: Lehtovaarassa toiminta ja tekeminen sen kun jatkuu vielä syksyn pimeinä iltoina! Alkusyksy tuo mukanaan vuosittaiset heinätalkoot ja Halloweenin lähestyessä on aika pukeutua mitä erilaisimpiin asuihin ja kilpailla kouluratsastuksessa hyvässä mielin koko talliporukan kanssa. Tavoitteellinen treenaaminen jatkuu valmennuksien lomassa kelien mukaan kentällä tai siirtyneenä maneesin puolelle - kunnonkohotusta tulevaa kisakutta varten!

Kalenteri pyritään päivittämään viimeistään kyseisen kuukauden alussa. Tapahtumat voivat muuttua kuukauden aikana! 
Kalenteria on täten hyvä pitää silmällä....

 

Lokakuun
tapahtumakalenteri

ma ti ke to pe la su
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 31 26 27 28 29
30 31

Vanhat tapahtumakalenterit >

Kuukauden tallilainen heinäkuu 2018

Kesäkuun kuukauden tallilaisen tittelin vei tällä kertaa nuoren oripoika Peikon hoitaja Seera! 

Seera on touhunnut pitkin kesää hienosti hoitohevosensa Peikon parissa. Tässä on selkärankaa omistava tyttö, joka kuittailee osallistumisensa ahkerasti ja jaksaa ihastuttaa uusilla kuvilla Peikon hoitopäiväkirjassa kerta toisensa jälkeen!

Eihän meidän tarvitse erikseen mainita siitä, miten ystävällinen Seera on aivan kaikkia kohtaan? Jep, malliesimerkki!

Palkinnoksi saat toivekuvan, jonka idean voit esittää yksityisviestillä!

siirry tarkastelemaan "kuukauden tallilainen" arkistoa >>
 

Hoitajien infotaulu:

  • Hirvestyskausi on alkanut ympäri Suomea ja myös Lehtovaaran maastoissa on LeHi -seura kaatamassa hirviä. Välttäkää etenkin viikonloppuisin liikkumista järven itäpuolella (eli kun ratsastat tallilta järvelle, älä käänny vasemmalle). Muistakaa pukea paljon heijastimia ja kirkkaita värejä ylle!
     
  • Hevosten jalat kannattaa pestä pesarissa mutakautena, jotta koivet pysyvät siistinä.

 

©2018 Lehtovaaran Ratsutila - suntuubi.com