Suntuubi-palvelussa käytetään evästeitä. Palvelua käyttämällä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää. OK

 

Tallitupa

Tervetuloa uppoutumaan tallituvan syövereihin! Paikalta löytät lähes aina varatun vihrepintaisen ja hieman rähjääntyneen sohvan, jonka takana seinällä on jos jonkinlaista heppajulistetta ja ruusukkeita kaikissa mahdollisissa väreissä. Puupöydällä on pitkät puutuolit ja pöydältä itseltään löytyy kasapäin arkistojen kätköistä kaivettuja Hevoshulluja ja Equestrian PRO:n tuotekuvastoja... Yksittäisestä tiskialtaasta voi löytää tyhjän lasin likoomasta ja viereisesta kahvinkeittimestä muutaman tipan kahvia. Jääkaappi onkin täynnä mitä erikoisempia ruokia. Välttämättömyyksien lisäksi tallituvasta löytyy lähes aina joku lehtisläinen taukkoa viettämässä!
 

Sääntöjä & ohjeita | Merkit | Kaapit | Talliporukan keskustelualue | Hoitajien tehtävät | Tutustu talliporukkaan! 

Tapahtumia ja toimintaa läpi kesän

Nyt kesäaikana Lehtovaaran Ratsutila tulee pursuamaan tapahtumaa pääasiassa talliporukalle, jonkin verran myös ulkopuolisille. Tarkoitus on pitää runsaasti valmennuksia, kivoja tapahtumia, ratsastustunteja, ratsastuskisoja sekä kesäleirejä 1-3 kappaletta osallistujamäärän mukaan. Oikealla puolella on tapahtumakalenteri, jossa on kesän tapahtumia kuukausittain näkyvissä. Tapahtuman saat selville viemällä hiiren päivämäärän päälle. Tapahtumaan tai tapahtuman sivuille pääset klikkaamalla päivämäärää.

Kalenteri pyritään päivittämään viimeistään kyseisen kuukauden alussa. Tapahtumat voivat muuttua kuukauden aikana! 
Kalenteria on täten hyvä pitää silmällä....

 

Heinäkuun
tapahtumakalenteri

ma ti ke to pe la su
            1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30 31          

Vanhat tapahtumakalenterit >

Kuukauden tallilainen kesäkuu 2018

Kesäkuun kuukauden tallilaisen tittelin vei tällä kertaa kirjavaa Ringo-ponia hoitava Adelie! Adelie on jaksanut kuukausien päivät kirjoitella ihania tarinoita ponin päiväkirjan täytteeksi, sekä on jaksanut piirrellä jos jonkinlaisia taideteoksia ihasteltavaksemme.

Adelie on osoittanut myös avoimmuutta sekä pätevyyttä toimia fiksusti Ringon kanssa. Mielikuvitus on ollut valloillaan, sekä Adelie on osallistunut ahkerasti tallin järjestämään toimintaan aina leireiltä vaelluksille sekä tunneille, jotka hän on suoraselkäisesti kuitannut kaikki hyvin ajallaan.

Palkinnoksi saat toivekuvan, jonka idean voit esittää yksityisviestillä!

siirry tarkastelemaan "kuukauden tallilainen" arkistoa >>
 

Hoitajien infotaulu:

  • Hevoset ovat laidunlomalla heinäkuun loppuun asti, jolloin myös tunnit on peruttuina. Hyvää aikaa hoitajille lomailla, mutta hevosilla saa myös ratsastella koko heinäkuun ajan aika vapain mielin. Leirit erikseen!!
     
  • Olkaa tarkkana kavioiden suhteen. Kuivat kelit ovat varmasti jättäneet jälkensä myös niihin.

 

 

©2018 Lehtovaaran Ratsutila - suntuubi.com