Suntuubi-palvelussa käytetään evästeitä. Palvelua käyttämällä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää. OK

 

Tallitupa

"Saila istuu tallituvan pöydän ääressä kahvikupin kanssa juttelemassa Merrun kanssa mitä luultavimmin Ruttu-Ruubenista ja kisailusta ruunan kanssa kun Allu tupsahtaa paikalle etsimään ratsastuskypärää nimellisestä kaapista. Tallituvassa tuoksuu halpa pizza mitä Jesse mässyttää yhdessä koiransa Ninjan kanssa nahkaisella sohvalla. Joku - luultavasti Jesse - oli aiemmin käynnistänyt myös taustalla soivan radion."

Tervetuloa tallituvan syövereihin! Tuvasta voit varmasti löytää ahkeria hoitajia ja yksityisten hevosten omistajia makaamasta sohvalta, juomasta kahvia kuin viimeistä päivää kesken pitkän tallipäivän tai juoruamasta tallin ulkopuolisen elämän suhdesotkuista. Sen lisäksi saatat löytää jotain oikeasti hyödyllistäkin. 
 

Sääntöjä & ohjeita   x   Merkit   x   Tallilaisten kaapit   x   Talliporukan keskustelualue
Tutustu talliporukkaan! >>

Tapahtumia ja toimintaa kaikille

Nyt kesäaikana Lehtovaaran Ratsutila tulee pursuamaan tapahtumaa pääasiassa talliporukalle, jonkin verran myös ulkopuolisille. Tarkoitus on pitää runsaasti valmennuksia, kivoja tapahtumia, ratsastustunteja, ratsastuskisoja sekä kesäleirejä 1-3 kappaletta osallistujamäärän mukaan. Oikealla puolella on tapahtumakalenteri, jossa on kesän tapahtumia kuukausittain näkyvissä. Tapahtuman saat selville viemällä hiiren päivämäärän päälle. Tapahtumaan tai tapahtuman sivuille pääset klikkaamalla päivämäärää.

Kalenteri pyritään päivittämään viimeistään kyseisen kuukauden alussa. Tapahtumat voivat muuttua kuukauden aikana!

Kesäkuun tapahtumakalenteri

ma ti ke to pe la su
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30  

Vanhat tapahtumakalenterit >

Kuukauden tallilainen huhtikuu 2018

Huhtikuun kuukauden tallilaisen tittelin kahmaisee Breezen Nallen ja Mindyn omistaja Emilia! Ponit ovat saaneet paljon hyvää hoitoa aktiivisesti, sekä asiantuntevaa huolenpitoa. Ylä- ja alamäet etenkin Mindyn kanssa ovat mielenkiintoista ja ennen kaikkea realistista luettavaa. Oma kirjoittamisesi on kuluneiden kuukausien aikana kehittynyt paljon parempaan suuntaan ja odotukset tarinoitasi kohtaan ovat lähes aina korkealla! Olet ystävällinen ja aktiivinen, sekä monipuolinen ihanteellinen tallilainen aktiivisuutesi kera.

Palkinnoksi saat toivekuvan, jonka idean voit esittää yksityisviestillä!

siirry tarkastelemaan "kuukauden tallilainen" arkistoa >>
 

 

 

©2018 Lehtovaaran Ratsutila - suntuubi.com